image description

Με νίκη πέρασε η Κ-15 του ΠΑΟΚ μέσα από τα Γιάννενα και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τη μία και μοναδική ήττα που έκανε στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική από την Ξάνθη.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε μόλις στο 6’ με γκολ του Γρόσδη, έπειτα από μπαλιά του Τσοπούρογλου και ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 20΄ με τον Λέκκα.  Στο 45’ με ωραία ατομική ενέργεια ο Αλτιντζής έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γκορτεζιάνι μετά από ασίστ του Γρόσδη. Λίγο πριν το τέλος του ματς ο Μπίνας ανατράπηκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, ενώ ο ΠΑΣ είχε και 2-3 ακόμα καλές στιγμές με τους Λέκκα και Λώλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Κουκουλάρης, Πεπόνης (70’ Μπίνας), Γεωργούλας, Τσακανέλης, Τσιάκαλος, Νάτσιας, Γούκος (56’ Τζιάλλας), Κλεισούρας (65’ Γιαννούλης), Λέκκας, Πλατιάς, Λώλης

ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου (66’ Πύρτσιος), Καλτσίδης, Παναγιώτου, Αβεντισιάν, Καραμπέρης, Τεμερτζόγλου (72’ Κιουρτσίδης), Γρόσδης, Σαπουντζής (77’ Γρηγοριάδης), Τσέλιος (50’ Σαρέγκος), Αλτιντζής (59’ Γκορτεζιάνι).