image description

Οι Λογγάδες είναι εδώ. Χάρη σε μια επική ανατροπή κόντρα στην Κόνιτσα μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο «κόλπο» της παραμονής και τώρα ετοιμάζονται για τον «τελικό» της επόμενης αγωνιστικής με την Αγία Μαρίνα. Από την άλλη η Κόνιτσα δεν κατάφερε γι’ άλλο ένα ντέρμπι μετά από αυτό με τον ΠΑΣ Κράψης να πάρει βαθμούς και έχασε κάθε ελπίδα για παραμονή.

Οι Λογγάδες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 8’ με τον Τσιό. Η Κόνιτσα στο 43’ έφερε στα ίσα το παιχνίδι με γκολ του Μούρα Β. Και δεν έμεινε εκεί. Ο Δημόπουλος στο 70’ έφερε «τούμπα» το παιχνίδι. Όμως οι γηπεδούχοι με δυο γκολ από το 82’ και έπειτα πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο. Αρχικά ο Δραγλατης Α. στο 83’ ισοφάρισε και ο Μπάγιας στο 90’ χάρισε μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τιταν Λογγάδων: Δραγάτης Π., Αγκας, Τσιός, Φαής, Λαδιάς, Γκόλιας, Μάντζος (68’ Παπαδιάς), Δραγάτης Α., Μπάγιας, Δραγάτης Α., Τσολάκος (93’ Δραγάτης Γ.)

Πίνδος Κόνιτσας: Μούρας Α., Μούρας Β., Πορφύρης, Ρούστα, Βλάχος Π., Πατσούρας, Κίτσος (11’ Τσιτσιόλης, 76’ Βλάχος Χ.), Μήτσος, Διαμάντης, Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Διαιτητής: Δημητρίου Β.
Α’ βοηθός διαιτητή: Σπυρογιώτης Δ.
Β’ βοηθός διαιτητή: Διαμάντης Δ.