image description

Βολές εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κέρκυρας εξαπέλυσε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Ατρόμητο και τόνισε ότι οι «βυσσινί» είναι στοχοποιημένοι ώστε να υποβιβαστούν στη Football League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Σήμερα όποιος αγαπάει το καθαρό ποδόσφαιρο είτε είναι οπαδός των μεγάλων είτε δικός μας, θα πρέπει να νιώθει θλίψη. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη φαρσοκωμωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε με την πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα, που έχει νιώσει στο πετσί της έναν υποβιβασμό. Η ομάδα μου έχει προγραμματιστεί να υποβιβαστεί.

Σήμερα ο ΠΑΣ μαζί με την Κέρκυρα εχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια fair play στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άφησα στον Χριστοβασίλη την πιο καθαρή ομάδα και αυτό που έκανε σήμερα και την προηγουμένη εβδομάδα είναι κατάπτυστο. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα και στο ποδόσφαιρο και υπάρχουν εισαγγελείς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο παρά το γεγονός ότι με νευρίασε που έπαιξε σκληρά. Οι αντίπαλοι έπαιζαν κωμωδίες για να εξοντωθεί η ομάδα μου. Όσοι νομίζουν ότι θα καταφέρουν να ρίξουν την ομάδα μου, δεν πρόκειται να υποβιβαστεί.

Αυτούς τους τύπους δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Με ποιες ομάδες θα κάνουμε πρωτάθλημα; Ντροπή και στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα που έχουν στοχοποιήσει ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον Ατρόμητο και τον Εργοτέλη παλιά. Κάνω έκκληση στον υπουργό να το τελειώσει όλο αυτό».