image description

Οι ερασιτέχνες ενήλικες λάτρεις του πινγκ-πονγκ της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σπουδαίους αγώνες, όπου αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη τη Βόρειο Ελλάδα θα δώσουν το «παρών». Το συγκεκριμένο τουρνουά διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο.Επ.Α). Συνδιοργανωτές ο Δήμος Κόνιτσας, η ομάδα πινγκ-πονγκ της Κόνιτσας οι «Τρίτωνες» σε συνεργασία με το Α.Σ. Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων.

Θα διεξαχθούν αγώνες σε δύο αγωνίσματα στο ΑΤΟΜΙΚΟ, (Σάββατο 29/4), και στο ΔΙΠΛΟ, (Κυριακή 30/4). Επίσης και σε δύο κατηγορίες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ αθλητές-τριες (χωρίς δελτίο σε κάποιο σωματείο) από 18 ετών και άνω , ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ αθλητές-τριες (με δελτίο σε σωματείο) από 40 ετών και άνω. Ανά 10ετία θα υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δουν την προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα www.pofepa.gr ,(2ο τουρνουά Βορ.Ελλάδος), και να δηλώσουν συμμετοχή στο email [email protected] -ή- στο ΦΑΞ 210 8993557 μέχρι και 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ.