image description

Διακοπές τέλος! Το Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League άρχισε και πάλι και οι ομάδες αγωνίζονται για να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο επόμενο στάδιο! Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

Τι σημαίνει όμως για τις ομάδες να συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα; Ο
Γιώργος Μελετιάδης από τους Μπέμπηδες του Βόλου μίλησε για τη συμμετοχή και τα οφέλη από αυτήν στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα: Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρόνια που παίρνουμε μέρος στο NIVEA MEN UNI-League και το θεωρούμε ως μια πολύ καλή εμπειρία και συγχρόνως ευκαιρία ώστε να ασχολούμαστε σε εβδομαδιαία βάση με το αγαπημένο μας άθλημα

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Για τους βασικούς στόχους των Μπέμπηδων, ο Γιώργος ήταν κατηγορηματικός: Θέλουμε να καταφέρουμε να φτάσουμε ως τον τελικό του πρωταθλήματος. Το μήνυμα που στέλνουν οι Μπέμπηδες σε κάθε ομάδα, είναι, πάνω απ’ όλα να χαίρονται το κάθε παιχνίδι. Καλές είναι και οι επιτυχίες, αλλά όταν έχεις αυτές ως μόνο σκοπό ( ειδικά σε ένα φοιτητικό πρωτάθλημα) τότε χάνεις σε ένα μεγάλο βαθμό την ουσία και την χαρά που σου προσφέρει το παιχνίδι.»

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.