image description

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με την έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης να αναφέρεται σε συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ματς.

Στο φύλλο αγώνα γίνεται αναφορά για διαπληκτισμό πίσω από τον πάγκο της «Ένωσης» μεταξύ ορισμένων ανθρώπων από τον πάγκο του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων ατόμων, τα οποία νόμιμα βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Στο 90+4 μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδος ΑΕΚ Ανέστη Ι., χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο H. Almeida de Pereira με αρ. Φανέλας 9 και δελτίο ΕΠΟ 1448314. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ακόμη βρισκόμασταν στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από την αποστολή του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων ατόμων που νόμιμα βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο διαπληκτισμός έληξε και αποχώρησαν όλοι προς τα αποδυτήρια. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM, o παρατηρητής του αγώνα, Κώστας Βρακάς, «καίει» στην έκθεση του τον αθλητικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Φρανσουά Μοντέστο.

Όπως αναφέρει, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στον χώρο ακριβώς πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων, ο Γάλλος που ήταν εκνευρισμένος, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, τον έπιασε από το πρόσωπο και του είπε «θα δεις τι θα πάθεις».

Παράλληλα, στην έκθεση του παρατηρητή, όπως και στο φύλλο αγώνα, αναφέρεται ότι παράγοντες του Ολυμπιακού, κινήθηκαν απειλητικά μετά το τέλος του παιχνιδιού προς τους διαπιστευμένους της αναμέτρησης.

[Πηγή: sport-fm.gr]