image description

Όσο κι αν το φινάλε που πραγματοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι ανάλογο με το πώς ξεκίνησε η σεζόν, δεν παύει να είναι μια χρονιά που σημάδεψε την ιστορία της ομάδας. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΣ έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα της ιστορίας του, παίζοντας σε Νορβηγία και Ολλανδία στα προκριματικά του Europa League, ενώ έδωσε φιλικά σε Κύπρο και Γερμανία.

Όμως το τέλος συνοδεύεται και με αποχαιρετισμό παικτών που συνέδεσαν το όνομά τους με τον ΠΑΣ. Ο Λεονάρντο Κούτρης δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ και όπως ήδη έδειξε ο Πετράκης, η τετράδα στην άμυνα την Κυριακή θα είναι οι Καρανίκας, Μαυροπάνος, Μιχαήλ και Ναδάλες.

Τελευταία «παράσταση» πιθανότατα θα είναι και για τους Λίλα και Ακόστα, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια και δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή κάποια διάθεση ανανέωσης από πλευράς ΠΑΕ, ενώ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να προκύψει και μεταγραφή του Πασχαλάκη.

Από εκεί και πέρα το θέμα Πετράκη θα ξεκαθαρίσει από την επόμενη εβδομάδα. Ο κ. Χριστοβασίλης θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Ρεθυμνιώτη κόουτς, ο οποίος θα ζυγίσει τα πράγματα και ουσιαστικά αυτός θα αποφασίσει, αν νιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του ή πιστεύει ότι έχει να δώσει κι άλλα πράγματα.