image description

Και τώρα η Κρανούλα. Η Ανατολή νίκησε εύκολα με 1-4 στην Αγία Μαρίνα και ετοιμάζεται για τον «τελικό» της επόμενης εβδομάδας με την Κρανούλα, όπου θέλει μόνο τη νίκη. Από την άλλη «τελικό» για την παραμονή της θα δώσει και η Αγιά Μαρίνα στα Σερβιανά.

Μόλις στο 2ο λεπτό η Ανατολή πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τζιάλλας εκμεταλλεύτηκε το… μπέρδεμα ανάμεσα σε Αυγερινό και Παππά και έκανε το 0-1. Στο 15′ η Αγία Μαρίνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι αμυντικοί της Ανατολής δεν έδιωξαν σωστά η μπάλα έφτασε στον Παπαγιάννη, ο οποίος αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Ο Παπαρούνας σέντραρε από αριστερά, ο Παππάς σκόραρε σε… λάθος εστία και έγραψε το 0-2. Στο 63′ και πάλι ο Τζίαλλας βρήκε δίχτυα. Ο νεαρός παίκτης της Ανατολής έκανε ωραία ενέργεια, σούταρε από πλάγια θέση και νίκησε τον Αυγερινό, γράφοντας το 0-3. Στο 82′ η Αγία Μαρίνα μείωσε 1-3, χάρη σε αυτογκόλ του Παπαρούνα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ορφανός σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας: Αυγερινός, Καμονάς, Ρίζος, Μπάκας, Παππάς Γ. (86′ Γκόγκος), Λαγκαβάνης, Μπισέλας (66′ Παππάς Β.), Μιχαήλ (55′ Γαβρίλας), Παπαγιάννης, Κοτσώνης, Χωραβάτης

ΑΟ Ανατολής: Γρηγοριάδης, Νικολάου, Φίλιος, Μπίζιος (33′ Μελιγγιώτης), Δρόσος, Λιαπάκης, Κατσίφας (62′ Δήμος), Γήτας, Ορφανός, Παπαρούνας, Τζιάλλας (75′ Τσιαφίτσας)

Διαιτητής: Τάσης Γ.
Α’ βοηθός διαιτητή: Αντωνίου Β.
Β’ βοηθός διαιτητή: Γιώτης Κ.