image description

Απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, η Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πολύ καλά και δίκαια επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ντίνος Μαυροπάνος με κεφαλιά από στημένη φάση.

Μέτριο με λιγοστές φάσεις ήταν το α’ μέρος, ενώ ανεβασμένος ήταν ο ρυθμός στην επανάληψη, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και να δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις για γκολ. Αυτό που εν τέλει έκανε τη διαφορά και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, ήταν ο Μαυροπάνος, που για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν εκμεταλλεύεται το ύψος του και σκοράρει από στημένη φάση.

Το φιλμ του αγώνα

28’ Εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου, απέκρουσε δύσκολα ο Παπαϊωάννου του ΠΑΣ.

43’ Σουτ του Τσερέκωφ, η μπάλα κόντραρε στον Ζήκο και έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

47’ Σουτ του Σιχλιμοίρη, απέκρουσε ο Νίκας.

50’ Σουτ του Μαυροπάνου από καλή θέση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Πανιωνίου.

51’ Σε εκτέλεση κόρνερ του Λιάσου, κεφαλιά του Μαυροπάνου και 1-0 για τον ΠΑΣ!

56’ Σουτ του Ψαλτάρη που πήρε τις κόντρες σε σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79’ Σουτ του Πήλιου με το αριστερό από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Νίκας είχε πάρει καλή θέση και μπλόκαρε σχεδόν στο «παραθυράκι» της εστίας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαϊωάννου, Λαμπίρης, Τάτσης, Ζήκος, Μαυροπάνος, Μούτσιος (48’ Γκλεγκλές), Αλεξίου (58’ Κιτσάκης), Μασούρας, Σιχλιμοίρης, Λιάσος, Ψαρράς Ι. (77’ Πήλιος).

Πανιώνιος: Νίκας, Αγγέλης, Μπουρσάι, Γιαννής (46’ Κουρουμάλης), Κουτσοποδιώτης, Γκιούζι, Δημητρόπουλος (75’ Μερκούρης), Καραχάνας, Ψαλτάρης, Σουσώνης (67’ Πόπα), Τσερέκωφ