image description

Θριαμβευτική πρόκριση και θέση στις 4 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδος γυναικών εξασφάλισε η Προοδευτική Περάματος, που απέκλεισε ομάδα Α’ Εθνικής, τον Ατρόμητο Αθηνών.

Το Πέραμα έδειξε ότι έχει δυνατότητες για μεγάλα πράγματα, αφού νίκησε με σκορ 2-1 και κάτω από βροχή στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ και μάλιστα παίζοντας σχεδόν μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού αποβλήθηκε στο 63’ η Παπαδημητρίου.

Το σκορ για την Προοδευτική άνοιξε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι η Ράπτη. Η ίδια στο 61’ έκανε το 2-0, για να ακολουθήσει στο 63’ η αποβολή της Παπαδημητρίου που ανάγκασε το Πέραμα να παίξει με 10 παίκτριες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο 73′ μείωσε ο Ατρόμητος με την Μυλωνά με έμμεσο φάουλ που χτυπήθηκε μέσα στην περιοχή.

Παρά τις προσπάθειες του Ατρομήτου να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, τελικά το 2-1 παρέμεινε και το Πέραμα πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.

Στα ημιτελικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Φείδων Άργους-Πανηλειακός. Οι δύο ομάδες προέρχονται κι αυτές από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πέραμα: Συμεωνίδη, Σαμουηλίδου, Νικοπούλου, Λέντη, Παπαδημητρίου, Σκούρου, Τσέλιου (57’ Γρίβα), Ράπτη (92’ Τσιούρη), Μήτα, Ντόκου (68’ Υφαντή)