image description

Παρότι η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC έπεσε κατηγορία κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε την παρουσία της υπαρχηγού του Ντίνας Σαρηγιαννίδου και την νέα χρονιά αποδεικνύοντας έμπρακτα πως φτιάχνεται μια ομάδα που θα παλέψει για την άμεση επιστροφή στα σαλόνια της Α2.

Η ίδια δήλωσε: ” Είμαι περήφανη που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Δεν το βλέπω πισωγύρισμα στην καριέρα μου αλλά προσπάθεια ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης σε όλους τους τομείς της ομάδας για να γυρίσει πιο δυνατή εκεί που της αρμόζει. Οι άνθρωποι που την διοικούν είναι άτομα ρομαντικά με πολύ μεράκι για το μπάσκετ, κάτι που είναι αρκετό για μένα για να με κρατήσει μαζί τους. Αφού πήρα τις διαβεβαιώσεις πως θα χτιστεί ένα ρόστερ ανταγωνιστικό για να παλέψει άμεσα για την άνοδο δεν μπορούσα να λείπω εγώ. Δεσμεύομαι στους φιλάθλους της ομάδος πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον ΠΑΣ της καρδιάς μας να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.”

Από πλευράς διοικούσας ο Τόλης Μιχαήλ δήλωσε: ” Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανανεώσουν οι στυλοβάτες της ομάδος και μετά προσεχτικά να μπουν οι σωστές πινελιές. Πρώτα ανανέωσε ο coach Σιαμέτης. Τώρα ακολουθεί η Ντίνα Σαρηγιαννίδου μια παίχτρια που πέρυσι παρόλο οι γιατροί της απαγόρευσαν να επιστρέψει μέτα την γέννα της με καισαρική η ίδια με προσωπική της ευθύνη γύρισε στον ένα μήνα για να βοηθήσει την ομάδα. Ο κόσμος του γυναικείου ΠΑΣ να είναι σίγουρος πως ο υποβιβασμός όχι μόνο δεν μας απογοήτευσε αλλά μας πείσμωσε να γίνουμε καλύτεροι. Ακολουθούν μετά τη Σαρηγιαννίδου και άλλες “εκπλήξεις”…”