image description

Από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα απουσίασαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που είχαν επαγγελματικά συμβόλαια και παράλληλα συμμετείχαν στα παιχνίδια της ομάδας Κ-20, οι Μασούρας και Κολιοφούκας. Ωστόσο τα δύο παιδιά ξεπέρασαν το ηλικιακό όριο της Κ-20 και φέτος έπρεπε να αποφασιστεί ποια θα είναι η συνέχειά τους στη μεγάλη ομάδα.

Ο κ. Χριστοβασίλης ενημέρωσε τους δύο νεαρούς ότι δεν υπολογίζονται και ότι θα έπρεπε είτε να δοθούν δανεικοί είτε να αποχωρήσουν ως ελεύθεροι. Δεδομένου ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει κάποια συνεργασία με άλλη ΠΑΕ, έστω της Football League, ώστε να δώσει τους δύο παίκτες δανεικούς, αναγκαστικά αποχωρούν ως ελεύθεροι και η ΠΑΕ θα χάσει δύο ταλέντα που τα δούλεψε αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Πάντως δεν θα αργήσουν να βρουν τη νέα τους ποδοσφαιρική στέγη, αφού ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλες ομάδες γι’ αυτούς. Μάλιστα ο Μασούρας, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εξετάζει πρόταση και από την Κύπρο.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήδη έχει προωθήσει στις προπονήσεις τους Ζώγκο και Μπούτιβα που τους είχε δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν με την Κ-19 στο τουρνουά Viareggio Cup της Ιταλίας.