image description

Οι σημαίες θα παραμείνουν και φέτος στον ιστό τους, καθώς συνεχίζουν να φορούν την φανέλα του ΑΓΣΙ οι Βαγγέλης Αυγερινός, Σπύρος Μπαρτζώκας, Σταύρος Μάκης και Κώστας Φίλιος!

Μαζί τους θα βρίσκονται νέα παιδιά από τις ακαδημίες του Συλλόγου, καθώς ο ΑΓΣΙ συνεχίζει το project της προώθησης παιδιών από τα «σπλάχνα» του στην πρώτη ομάδα.

Συγκεκριμένα τη φανέλα του ΑΓΣΙ θα φορούν οι: Κρίτωνας Τζίμας, Χρήστος Καννής, Πολυχρόνης Τσίγκας και Λεωνίδας Γκουντουβάς, ενώ από την παιδική ομάδα θα υπάρξει η προώθηση του Σπύρου Παπανικολάου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Ευχαριστίες σε Ηλιάδη

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΓΣΙ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή Κώστα Ηλιάδη για την μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο κατά την διάρκεια της εξαετούς παραμονής στην πόλη μας.

Ο Κώστας ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αναχωρεί για την Βέροια, όπου και θα συνεχίσει το έργο του. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και μακάρι μια μέρα να συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας!