image description

Οι διεργασίες εν όψει της νέας σεζόν ξεκίνησαν στην Δόξας Κρανούλας. Οι «πορτοκαλί», που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, ήδη έθεσαν το στόχο, που είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Η νέα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα και η παραμονή του Δημήτρη Κασσή στον προεδρικό θώκο ήταν η πρώτη είδηση από το χθεσινοβραδινό Δ.Σ. Η δεύτερη είχε να κάνει με την ανακοίνωση της παραμονής του Βασίλη Σιαφάκα στον πάγκο της ομάδας. Ο πετυχημένος προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο, παρότι είχε παραιτηθεί μετά το παιχνίδι με την Ανατολή για οικογενειακούς λόγους, μεταπείστηκε και θα παραμείνει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Άμεσα η ομάδα ξεκινάει την οργάνωσή της για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, αφού ο στόχος που θέτει η διοίκηση είναι να μην αποτελέσει η ομάδα «φωτοβολίδα», αλλά να καθιερωθεί, όπως άλλωστε είχε κάνει επί μια δεκαετία σε Δ’ Εθνική και μετέπειτα στη Γ’ Εθνική. Τις επόμενες κιόλας μέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ για να προχωρήσουν γρήγορα οι ανανεώσεις και παράλληλα θα τρέξουν και τα μεταγραφικά.