image description

Μία δήλωση που θα συζητηθεί από τον Γιάννη Πετράκη, καθώς ο Μαμπουλού ήδη έχει καθυστερήσει πολλές μέρες να επιστρέψει και αυτό δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον του. Ο τεχνικός του ΠΑΣ ήταν διπλωματικός και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπολογίζεται ο Γαλλοκονγκολέζος. Τα περιθώρια να γίνει δεκτός από την ομάδα αρχίζουν πλέον να στενεύουν και είναι άγνωστο το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα τόνισε ότι και σήμερα έμεινε ικανοποιημένος, ενώ για τους υπό δοκιμή και ποιους θα προτείνει για συμβόλαιο, παρέπεμψε στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Παίζαμε με μια ομάδα που πιστεύω ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Αρχή είναι ακόμη, σε αυτά που δουλεύουμε είμαι ευχαριστημένος. Στην προετοιμασία ξέρετε ότι όλοι λένε, ότι όλα είναι καλά, αλλά εγώ το εννοώ και με αισιοδοξία περιμένουμε να είμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα”.

Για τη συζήτηση που γίνεται για υποβιβασμό μόνο 2 ομάδων: ” Νομίζω ότι είναι λογικό αυτό αν γίνει”.

Για τον αν θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή από τους υπό δοκιμή: ” Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Εγώ εγκρίνω, αλλά την ανακοίνωση δεν την κάνω εγώ”.

Για τη μη παρουσία του Μαμπουλού στο Καρπενήσι: “Ο Μαμπουλού για εμένα δεν είναι μέλος της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί μας, δεν τον υπολογίζω”.