image description

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο τέως τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα ως γνωστόν διεκδικεί ένα οφειλόμενο ποσό (2.360€ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα), την ελευθερία του και από εκεί και πέρα μπορεί να διεκδικήσει και διάφορα ποσά της επόμενης σεζόν, από το συμβόλαιό του, ακόμα και πριμ πεντάδας (!), αν φυσικά του τα επιδικάσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Αν δεν υπάρξει αναβολή της δίκης, ενδεχομένως η απόφαση να βγει εντός της εβδομάδας. Αν η απόφαση αυτή δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή, που είναι το πιο πιθανό σενάριο, τότε έχει δικαίωμα να πάει σε ομάδα να προπονείται μέχρι να βγει και η δευτεροβάθμια απόφαση, οπότε θα έχει δικαίωμα υπογραφής συμβολαίου σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, το κεφάλαιο Πασχαλάκη ούτως ή άλλως έχει κλείσει οριστικά και αναζητεί ήδη τον διάδοχό του. Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πασχαλάκη, φημολογείται ότι θα είναι ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.