image description

Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και official time keeper του Ioannina Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι τη φετινή χρονιά η Garmin.

Η κορυφαία εταιρία πλοήγησης και αθλητικών ρολογιών θα δώσει δυναμικό παρών στην 11η διοργάνωση του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, η οποία συμπίπτει με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Garmin στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ στα Γιάννενα.

Στον αγώνα των 5 χλμ., σε μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή, κάτω από τα υπεραιωνόβια πλατάνια και περιμετρικά των τειχών του Κάστρου, θα συμμετέχουν αθλητές της Team Garmin Greece, που θα μοιραστούν με τους υπόλοιπους δρομείς τις εμπειρίες τους από τους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Garmin και το Ioannina Lake Run θα διαθέσουν 2 ευρώ για κάθε συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ. σε κοινωφελή ιδρύματα των Ιωαννίνων.

Σας προσκαλούμε να τρέξετε μαζί με τους αθλητές της Team Garmin Greece στον αγώνα των 5χλμ και να προσφέρουμε όλοι μαζί!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε πώς θα μπορέσετε να κερδίσετε τη συμμετοχή σας για τον αγώνα των 5χλμ. με την Team Garmin Greece.