image description

Φιλικό παιχνίδι για να γιορτάσουν από κοινού τις ανόδους τους, τα μεν Πράμαντα στην Α’ ερασιτεχνική της ΕΠΣΗΠ, η δε Κρανούλα στη Γ’ Εθνική, έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο ομάδες.

Σ’ ένα πολύ όμορφο αθλητικό κέντρο στα Πράμαντα, οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες τους, για να αρχίσουν σιγά-σιγά να αποκτούν ομοιογένεια.

Νικήτρια του πολύ ωραίου και με πολλές φάσεις φιλικού αναδείχτηκε η Κρανούλα με 0-4, με γκολ που πέτυχαν οι Τσιέπας, Χριστακόπουλος, Κώστας (αυτογκόλ) και Μαρμούτας, ενώ υπήρξαν και δύο δοκάρια, ένα για την Κρανούλα με τον Κιτσάκη κι ένα για τα Πράμαντα με τον Παγώνα.

Οι Πραμαντιώτες σχεδόν γέμισαν το γήπεδό τους, δείχνοντας πόσο πολύ αγαπούν το ποδόσφαιρο και αδημονούν να δουν την ομάδα του χωριού τους στην Α’ κατηγορία. Χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες και παρά το βαρύ σκορ, απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα.

Η φιλοξενία της ομάδας των Πραμάντων συνεχίστηκε και μετά το ματς, καθώς η αποστολή της Κρανούλας και οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την αναμέτρηση, δείπνησαν σε εστιατόριο σχεδόν κρεμασμένο σε χαράδρα στην πλατεία του χωριού και θαύμασαν την εκπληκτική θέα που προσφέρει η περιοχή των Τζουμέρκων.

Η διοίκηση της Κρανούλας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη διοίκηση των Πραμάντων και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ του Τσιέπα και ορισμένες ακόμα φάσεις. Στο επόμενο βίντεο συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα από τον προπονητής της Δόξας Κρανούλας, Βασίλη Σιαφάκα και τους ποδοσφαιριστές Χριστακόπουλο, Τάτση και Ριστάνη. Στο τρίτο βίντεο με δηλώσεις του Χαντζόπουλου των Πραμάντων και στο τέλος του ρεπορτάζ υπάρχει παραπομπή στη live μετάδοση, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.

Δείτε τη live περιγραφή του super-fm.gr ΕΔΩ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες