image description

Ένα και μοναδικό πρόβλημα έχει ο Γιάννης Πετράκης εν όψει της πρεμιέρας της Super League και του αγώνα που δίνει το Σάββατο στις 19:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Τόλης Σκόνδρας σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Λίλα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, υπέστη διάστρεμμα, το οποίο δυστυχώς χθες φάνηκε ότι είναι βαρύ και αυτό σημαίνει ότι θα λείψει περίπου 10 μέρες από τις προπονήσεις.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο 29χρονος αμυντικός θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον τεχνικό της ομάδας της Ηπείρου να κάνει μια μικρή αναπροσαρμογή στα πλάνα του και να δοκιμάζει για το αρχικό σχήμα Μπέριο ή Μαυροπάνο, που θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας έχοντας δίπλα τους Μιχαήλ και Τζημόπουλο.

Κατά τα λοιπά, η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον κ. Πετράκη, που έχει να προβληματίζεται μόνο για την αγωνιστική ετοιμότητα ορισμένων εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, όπως των Μπετρά και Ροντρίγκεζ που θα χρειαστούν αρκετό χρόνο προσαρμογής ακόμα.