image description

Έλαμψαν με τις επιδόσεις τους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης οι νεαροί Κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, επιτυγχάνοντας με τα πληρώματά τους πολλές πρωτιές και μετάλλια. Όλοι ανεξαιρέτως οι Γιαννιώτες αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο της διοργάνωσης, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να αναδειχθεί η Ελλάδα κορυφαία χώρα του Βαλκανικού με 96 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Τουρκία με 76 βαθμούς και στην τρίτη τη Ρουμανία με 71 βαθμούς.

Συνολικά τα πληρώματα με παρουσία αθλητών του Ν.Ο.Ι. απέσπασαν τρία χρυσά, δύο ασημένια κι ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο αναλυτικά, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων, η Αθανασία Μάκου στο Τετραπλό Σκιφ Κορασίδων και ο Χρήστος Λιούγκος στην Οκτάκωπο Παίδων. Ασημένια μετάλλια πήραν η Αριάδνη Μήτση στην Τετράκωπο άνευ Νεανίδων και η Αθανασία Μάκου στο Διπλό Σκιφ Κορασίδων. Τέλος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Παντελής Σωτηρακόπουλος – Γιώργος Γραμμενιάτης – Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας και Χρήστος Λιούγκος στην Οκτάκωπο των Εφήβων.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ν.Ο.Ι. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές της Κωνσταντινούπολης με την ευχή για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στη συνέχεια της αθλητικής τους διαδρομής.