image description

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το φιλικό της Δόξας Κρανούλας στο Πέτα της Άρτας με αντίπαλο τον Σκουφά Κομποτίου, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες, όπως άλλωστε χαρακτηρίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η Δόξα Κρανούλας ανταπεξήλθε στο σκληρό παιχνίδι, ήταν ανώτερη, είχε την κατοχή μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Από την πλευρά του το Κομπότι με συμπαγή άμυνα κατάφερε να κρατήσει τους «πορτοκαλί» στο μηδέν, ενώ επιθετικά δεν απείλησε την εστία των Αρχοντάκη και Πέτρου.

Οι σημαντικότερες στιγμές της Δόξας

8’ Κόρνερ Τσουμάνη, πλασέ του Παρχαρίδη η μπάλα έγλειψε το δοκάρι και έφυγε άουτ.

10’ Σέντρα του Νάσιου, σουτ του Παράσχη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20’ Ο Τσιέπας δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

85’ Σέντρα του Τσουμάνη, τελευταία στιγμή δεν πρόλαβε ο Πασχάλης με προβολή να κάνει το γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σκουφάς Κομποτίου: Παπαχρήστος, Τάσος, Σχισμένος, Θεοδωρής, Τσίρος, Χριστογιάννης, Πέτσας, Βερλέκης, Δαλάκας, Σταμούλης, Βλάχος.

Έπαιξαν και οι: Νικολαΐδης, Κρίκας, Καλπακούλας, Δήμος, Τσάπαλης, Μαλαμής, Καζέλης

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης (70’ Πέτρου), Νάσιος (80’ Μπούτζας), Γκόλιας, Τσουλιάης, Πάσχος (68’ Κιτσάκης), Μιχάλης (82’ Μουζακίτης), Τσιέπας (65’ Νιτσιάκος), Παρχαρίδης (46’ Ηλίας), Τσουμάνης, Χριστακόπουλος, Παράσχης (65’ Πασχάλης).