image description

Με τον Πανιώνιο να κάνει ουσιαστικά τρεις ευκαιρίες σε όλο το ματς και να σκοράρει δύο φορές και τον ΠΑΣ Γιάννινα να προηγείται νωρίς στο σκορ, αλλά να μην μπορεί να «τελειώσει» το ματς μ’ ένα δεύτερο γκολ, το τελικό 1-2 στο αθλητικό κέντρο Epirus αδικεί τους «κυανόλευκους».

Οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη είχαν ένα πολύ καλό πρόσωπο στο α’ ημίχρονο, αλλά δέχτηκαν την ψυχρολουσία στην εκπνοή του α’ μέρους, όπου ισοφαρίστηκαν και δυσκολεύτηκαν να επανέλθουν ψυχολογικά στο ματς, μέχρι να έρθει η ολική ανατροπή στο σκορ στο 57ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο τελευταίο 30λεπτο να πάρει έστω την ισοπαλία, αλλά σπατάλησε τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε κι έτσι ο Πανιώνιος έφυγε μ’ ένα μεγάλο διπλό από τα Γιάννενα.

Οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν από το 1ο λεπτό δυνατά το παιχνίδι και παίζοντας πολύ καλά από τα άκρα με τους Λιάππη και Ντόλοβατς, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Στο 1ο κιόλας λεπτό οι παίκτες του ΠΑΣ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λιάππη, που πλάσαρε από κοντά μετά από σέντρα του Ντόλοβατς, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 11’ όμως ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Λιάσου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαχαρού.

Παρά το γκολ ο ΠΑΣ δεν οπισθοχώρησε, ήταν μαχητικός στο κέντρο, δεν απειλήθηκε στην άμυνα και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να «κλειδώσει» τη νίκη μ’ ένα δεύτερο γκολ, έλειψε όμως η καλή τελική προσπάθεια. Κι ενώ το ματς οδηγούταν στο τέλος του, από κόρνερ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, οι κόντρες ευνόησαν τον Τσιλίκη που από κοντά ισοφάρισε με πλασέ.

Το γκολ αυτό επηρέασε ψυχολογικά τους Ηπειρώτες, που δεν μπήκαν καλά στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης, με τον Πανιώνιο να κάνει μία καλή ευκαιρία και να προειδοποιεί στο 53’ με τον Οικονομίδη και τελικά να πετυχαίνει το 1-2 με κεφαλιά του Καραχάνα στο 57ο.

Το τελευταίο μισάωρο το ματς πήγε στη δύναμη, ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψε όσο μπορούσε για την ισοπαλία ή την ανατροπή και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο 70ο λεπτό, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Επίσης υπήρξαν και κάποιες στημένες μπάλες με τις οποίες ο ΠΑΣ έφερε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ακίνδυνα τις περισσότερες φορές.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον κ. Μπούμπα άφησε την ομάδα του κ. Αγγέλη με την πίκρα ότι έπαιξε καλά, αλλά πλήρωσε ακριβά δύο αδράνειες.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης με τον γιό του Γιάννη, ο υπεύθυνος των υποδομών της ΠΑΕ κ. Τερεζόπουλος και ο κ. Ιωάννου και στο β’ ημίχρονο προστέθηκε και το τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας, που έφτασε μετά την προπόνηση των μεγάλων, οι κ.κ. Πετράκης, Ταουσιάνης, Αλεξίου και Τσελιόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και παίκτες της μεγάλης ομάδας, όπως οι Γιάκος, Αποστολόπουλος και Γιαννίκογλου.

*Δείτε την εξέλιξη του ματς στο μετάδοση του super-fm.gr σε real-time ΕΔΩ

**Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα μας στο fb πιο κάτω


4η Αγωνιστική

ΑΓΩΝΑΣ SCORE
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 1 – 1
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 – 1
Α.Ε.Λ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0 – 1
ΛΑΜΙΑ-A.E.K. 0 – 0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 6 – 1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Α.Ο.Κ. 2 – 1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 – 2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4 – 1
Βαθμολογία
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4 12
2 Π.Α.Ο.Κ. 3 9
3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3 9
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 4 9
5 A.E.K. 3 7
6 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 3 7
7 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 6
8 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3 6
9 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3 4
10 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2 3
11 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3 3
12 ΛΑΜΙΑ 4 1
13 Α.Ε.Λ. 3 0
14 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4 0
15 Α.Ο.Κ. 3 0
16 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 4 0