image description

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστος Αγγέλης, σημείωσε ότι θα πρέπει οι παίκτες του να μπουν στη λογική της κατάκτησης του αποτελέσματος και ότι θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά στις αδυναμίες της άμυνας, τώρα που η ομάδα του παίζει πιο επιθετικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στο επιθετικό κομμάτι, απλώς στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να βγάλουν τα παιδιά περισσότερη ενέργεια και διάθεση. Δεν είναι μόνο να το ευχαριστιόμαστε, πρέπει να μπει και το αποτέλεσμα στο μυαλό τους για να φτιάξει και η ψυχολογία τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο. Η ομάδα είναι πιο επιθετική, αλλά πρέπει να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας.

Δεν έχουμε άγχος, έχουμε ποιοτικούς παίκτες και πιο επιθετικογενή ομάδα φέτος. Έχουμε πάρει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και δυστυχώς τρώμε γκολ στις μεταβάσεις. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Είχαμε και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα στην αρχή, παρ’ όλα αυτά αν η απόδοσή μας ήταν λίγο καλύτερη, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς. Συνεχίζουμε, μιλάμε καθημερινά με τα παιδιά και σε βάθος χρόνου θα πάμε καλύτερα”.