image description

Το πρώτο ολοκληρωμένο υπαίθριο γυμναστήριο στα Γιάννενα είναι γεγονός. Από αύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, οι επισκέπτες των εγκαταστάσεων του Πανηπειρωτικού Σταδίου στην Ανατολή θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε διπλά όργανα γυμναστικής που έχουν τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του αθλητικού κέντρου.

Το υπαίθριο πάρκο γυμναστικής παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά οργάνων. Κάθε όργανο έχει αναλυτικές οδηγίες χρήσης και η εγκατάσταση πληροί όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας. Επίσης, τα όργανα του ανοιχτού γυμναστηρίου είναι πιστοποιημένα για υπαίθρια χρήση με ιδιαίτερες προδιαγραφές αντοχής για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Σε λίγες μέρες ο συγκεκριμένος χώρος θα αναβαθμιστεί περισσότερο και λειτουργικά και αισθητικά.

Το νέο γυμναστήριο αποτελούσε πάγιο αίτημα των αθλητών και αθλητριών της πόλης που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού. Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, πιστή στην αρχή «Αθλητισμός για Όλους», θα συνεχίσει με αντίστοιχου μεγέθους παρεμβάσεις και στις άλλες εγκαταστάσεις ευθύνης της από τη νέα σεζόν. Σημειώνεται ότι το υπαίθριο γυμναστήριο είναι δωρεάν και ελεύθερο προς χρήση από όλους τους πολίτες.