image description

Ικανοποιητική ήταν για μία ακόμα αγωνιστική η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες». Μετά το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με την ΑΕΚ, όπου κόπηκαν πάνω από 4.000 εισιτήρια, στο 2ο εντός έδρας παιχνίδι του ο ΠΑΣ έκοψε 2.377 εισιτήρια.

Πάντως δεν αποφεύχθηκαν ούτε χθες οι ουρές έξω από το γήπεδο και η αργοπορημένη είσοδος στην εξέδρα, αφού ο κόσμος δεν έχει τη νοοτροπία της προπώλησης ούτε έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα που έχει δημιουργήσει από πέρυσι το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Ο μέσος όρος εισιτηρίων από τα δύο πρώτα παιχνίδια ανέβηκε στα 3.215 με περσινό μέσο όρο τα 2.243. Όχι και άσχημα, αν αναλογιστούμε τις «τσουχτερές» τιμές στη μεγάλη σκεπαστή. Σίγουρα η ΠΑΕ θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια προσέλκυσης κόσμου, για να ξαναζήσει το «Ζωσιμάδες» τις παλιές καλές εποχές του.

Αλλά από μόνη της σίγουρα δεν αρκεί, απαιτείται και οι σύνδεσμοι φιλάθλων να λειτουργήσουν με ενωτικό πνεύμα μεταξύ τους. Ήδη έχει αναπτυχθεί ένας διάλογος μεταξύ οργανωμένων, προκειμένου η κερκίδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο άμεσο μέλλον.