image description

MVP του αγώνα ψηφίστηκε ο Ευριπίδης Γιάκος και μίλησε κι εκείνος στη συνέντευξη τύπου με τον Γιάννη Πετράκη δίπλα του. Ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι στο 63′ και γκολ στο 84′ και με τον τρόπο αυτό έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια των ομίλων του κυπέλλου.

Ο Γιάκος τόνισε ότι ήταν άτυχος ως τώρα στο σκοράρισμα, αλλά με το σημερινό γκολ ελπίζει να ξεκολλήσει για να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα συμφωνήσω με τον κόουτς, στο α’ ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Αμυντικά ήμασταν κάπως καλοί, αλλά επιθετικά δεν απειλήσαμε. Στο β’ ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του κυπέλλου».

Για το τι ένιωσε στη φάση του δοκαριού: «Μία με την ΑΕΚ που ο Ναδάλες απέκρουσε πάνω στη γραμμή δικό μου σουτ και μία σήμερα, πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν τα παρατάμε, δεν σκύβουμε το κεφάλι και γι’ αυτό ήρθε τελικά το γκολ, που πιστεύω ότι ήταν από δύσκολη γωνία, πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, αλλά να κοιτάμε την επόμενη στιγμή.

Δεν είχα πεσμένη ψυχολογία, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Σίγουρα με είχε επηρεάσει λίγο, αλλά με το σημερινό γκολ ελπίζω να έρθουν κι άλλα, να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει ακόμα καλύτερα».

Οι δηλώσεις Γιάκου ξεκινάνε από το 5:00 του βίντεο