image description

Στις δύο όψεις του παιχνιδιού στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αντέδρασε σωστά στις στημένες φάσεις.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε σε εμάς, στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Ισόπαλο το αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε πράγματα κυρίως από τον άξονα, κάτι που δεν μπορέσαμε να κάνουμε. Δυστυχώς στις στημένες φάσεις δεν αντιδράσαμε σωστά και επιτρέψαμε στον ΠΑΣ να ισοφαρίσει. Θέλαμε τη νίκη, γιατί μας ενδιαφέρει να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα για το ματς της Κυριακής. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να στεναχωρηθούμε, απέναντι στην Λάρισα θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και εκεί επικεντρωνόμαστε ήδη. Κάναμε αρκετές αλλαγές. Από κάποια παιδιά είμαι αρκετά ευχαριστημένος, κάποια άλλα θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο».

Για το τρίτο σερί ματς που ο Πανιώνιος ανοίγει το σκορ και ισοφαρίζεται: «Μας προβληματίζει ότι δεχόμαστε ξανά γκολ, αφού έχουμε εμείς προηγηθεί. Στο προηγούμενο ματς από ένα λάθος ατομικό δεχτήκαμε γκολ. Σήμερα από στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ. Πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια, για να μην δίνουμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να ισοφαρίσει».

Για τον χρόνο συμμετοχής που έδωσε σε νεαρά παιδιά: «Το παιχνίδι σου δείχνει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Και τον Χατζισαφί δεν ήθελα να αφήσω να παίξει 90 λεπτά, γιατί είναι και κουρασμένος από τα ταξίδια με την εθνική του. Ο Σαραμαντάς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και έγινε αλλαγή. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Τα παιδιά αυτά είναι στο ρόστερ με δική μου επιλογή και αυτό είναι σημαντικό».

Για τη συνέχεια του Κυπέλλου: «Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Παίζουμε με δύο ομάδες Β’ Εθνικής, αν και ο Άρης έχει μεγαλύτερο μέγεθος. Θα πρέπει να πάρουμε 4 ή 6 βαθμούς».