image description

Αήτητη παραμένει η ομάδα του Σπάρτακου μετά την επικράτηση της επί του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στην 4η αγωνιστική του πρωταθήματος παίδων.

Ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 4 πόντους (16 -20).Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Σπάρτακου ισορρόπησε το ματς και προηγήθηκε στο ημίχρονο με ένα πόντο (36-35). Μέχρι εκεινο το σημείο , πρωταγωνιστής του αγώνα ηταν ο Βαζούκης από τον Πρωτέα με 28 πόντους (37 συνολικά). Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πρωτέας συνέχισε την καλή εμφάνιση και προηγήθηκε περίπου 2.30 πριν την λήξη του 3ο δεκαλέπτου με 46-51. Σε εκείνο το σημείο ο προπονητής της ομάδας του Σπάρτακου πήρε ταιμ άουτ και με τις κατάλληλες οδηγίες  ώθησε την ομάδα του ώστε να πρωταγωνιστήσει στο παρκέ μέχρι το τέλος του ματς (επιμέρους σκορ 26-12).Με σκληρή άμυνα,ενέργεια στην επίθεση και διάθεση στα ριμπάουντ ο Σπάρτακος κέρδισε το ματς και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα παίδων.
Από τον Σπάρτακο διακρίθηκαν οι Κούργιας 21π,Κυρκος 16π,Βάτσιος 15π, Δήμος 13π, ενώ από την ομάδα του Πρωτέα ο Βαζούκης έπαιζε “μόνος” του ολοκληρώνοντας το ματς με 37 πόντους.