image description

Μετά από αρκετές αναβολές, επιτέλους το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει αυτήν την Κυριακή, με δράση σε 8 ομίλους και με τους πρωταθλητές τους να διεκδικούν σε μπαράζ τις 4 θέσεις που θα οδηγήσουν εν τέλει στη Football League.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα φέτος και στα Ιωάννινα, που μετά από 3 χρόνια θα έχουν και πάλι εκπρόσωπο στο τρίτο τη τάξει εθνικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Η Δόξα επιστρέφει στην κατηγορία με στόχο να καταφέρει να παραμείνει και να εδραιωθεί σ’ αυτήν. Το έργο της θα είναι σίγουρα δύσκολο, αφού από τον 3ο όμιλο θα υποβιβαστούν 6 από τις 13 ομάδες, ωστόσο οι διαφορές μεταξύ των σωματείων δεν είναι πολύ μεγάλες κι έτσι η παραμονή από τον υποβιβασμό θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο οι «πορτοκαλί» έκαναν μία προσπάθεια να εντάξουν στο ρόστερ τους όσο το δυνατόν περισσότερους Γιαννιώτες παίκτες, κυρίως νεαρής ηλικίας, ενώ βρέθηκαν στο ρόστερ παίκτες που είχαν περάσει από την Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Γ’ Εθνική και την Δόξα ως το επόμενο σκαλοπάτι ανάδειξής τους.

Το ρόστερ της Κρανούλας αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες: Αρχοντάκης, Πέτρου, Μελάς

Αμυντικοί: Τάτσης, Διαμάντης, Ρίζος, Καραφλιάς, Τσουλιάης, Μπούτζας, Ηλίας, Μουζακίτης, Πάσχος, Μιχάλης, Νάσιος.

Μέσοι: Ζδράβος, Τσιόκας, Μαρμούτας, Τσουμάνης, Τσιέπας, Νιτσιάκος, Παρχαρίδης, Κιτσάκης, Βαλμάς,

Επιθετικοί: Ριστάνης, Παππάς, Παράσχης, Πασχάλης, Ιωάννου, Χριστακόπουλος

Η αναδιοργάνωση της ομάδας έγινε και στα διοικητικά, με την ένταξη στην ομάδα δύο στελεχών που υπηρέτησαν για χρόνια στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Δεβελέγκας και Ντούσκος ανέλαβαν τιμ μάνατζερς και παρέχουν κι εκείνοι πλέον κάθε δυνατή υποστήριξη στην ομάδα από το πόστο τους.

Φυσικά πρόεδρος παραμένει ο Δημήτρης Κασσής, που έχει παλέψει με τους συνεργάτες του να κρατήσουν σε δύσκολες εποχές την ομάδα, όταν οι απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής ήταν μεγάλες και τώρα καταφέρνουν να την επαναφέρουν εκεί που ανήκει.

Η ομάδα δίνει δυναμικό “παρών” πλέον και μέσω της ιστοσελίδας της doxakranoulasfc.gr , αλλά και στα social media στο facebook και το twitter.

Μια τέτοια προσπάθεια, όμως, απαιτεί και τη στήριξη της πόλης. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει το εγχείρημα, καθώς πρόκειται για παιδιά της πόλης που φιλοδοξούν να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Κάρτες διαρκείας της σεζόν πωλούνται στο Book Spot στην Κάνιγγος και Αβέρωφ. Τιμή 60 ευρώ.

Κάλεσμα της Δόξας για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

Η Δόξα Κρανούλας κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στην έδρα της, με αντίπαλο τον Τηλυκράτη, που έχει διάθεση να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ακόμα και άνοδο. Οι «πορτοκαλί» απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά της.

Η ανακοίνωση:

Η Δόξα καλεί όλους τους φίλους του Γιαννιώτικου ποδοσφαίρου την Κυριακή  1/10 και ώρα 16.00 στο γήπεδο της Κρανούλας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Γ Εθνικής με τον Τηληκρατη Λευκάδας.

 

Κλήρωση 5 εισιτηρίων για το ματς Κρανούλα-Τηλυκράτης

Το super-fm.gr και ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 κληρώνουν 5 εισιτήρια για τον αγώνα της Δόξας Κρανούλας με τον Τηλυκράτη. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στην εκπομπή SUPER MAGAZINO. Για συμμετοχή στην κλήρωση γράφετε “ΔΟΞΑ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ” και στέλνετε email στο [email protected].