image description

Έτοιμο να ανοίξει, σε πρώτη φάση για τους μικρούς του φίλους, είναι το κολυμβητήριο του ΕΑΝΚΙ, καθώς πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση των νέων συστημάτων χλωρίωσης. Όπως ανακοινώθηκε από την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, η μικρή πισίνα θα λειτουργήσει από αύριο Τετάρτη και σε λίγες μέρες θα δοθεί προς χρήση στα σωματεία και η μεγάλη πισίνα.

Τα έργα αναβάθμισης του κουλυμβητηρίου, πάντως, θα συνεχιστούν, αφού σε δηλώσεις του χθες από τα Ιωάννινα ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν κι άλλα έργα, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση.

Μέσω της σελίδας στο fb υπήρξε η παρακάτω ανακοίνωση από το ΠΕΑΚΙ

“Όλο το Σαββατοκύριακο έγιναν οι τοποθετήσεις των αυτόματων συστημάτων χλωρίωσης μικρής και μεγάλης πισίνας. Μέχρι και σήμερα πραγματοποιήθηκαν και επιπρόσθετες μετρήσεις για τα επιτρεπόμενα επίπεδα χλωρίου και ph και η εγκατάσταση είναι έτοιμη να ανοίξει. Το κολυμβητήριο πραγματοποίησε ακόμα ένα βήμα προς την αναβάθμισή του. Αύριο αρχίζει η λειτουργία της μικρής πισίνας και σε λίγες μέρες ακολουθεί και η μεγάλη. Αργότερα σήμερα θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ”.