image description

Διαβάστε τις δηλώσεις παικτών και προπονητών μετά το ισόπαλο 1-1 στο Αμύνταιο ανάμεσα σε Ερμή Αμυνταίου και Δόξα Κρανούλας.

Σιαφάκας

«Να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία και να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία.

Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς δεν κάναμε καλό ματς, δεν ήμασταν καλοί, είχαμε λάθος μαρκαρίσματα σε κάποια σημεία, φαινόμασταν κουρασμένοι, αλλά στεκόμασταν καλά παρά τα προβλήματά μας. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, χωρίς όμως να μας απειλούν με κάποια κλασική ευκαιρία. Πήγαμε να πάρουμε το ματς, αλλά δεν μας έκατσε, δεν ευτυχήσαμε σε μία αντεπίθεση που βγαίναμε τρεις με έναν να κάνουμε το 0-2  και μετά δεν αντέξαμε την πίεση. Αν καθαρίζαμε στην αντεπίθεση το ματς, τότε θα ήταν σε τέτοιο το χρονικό σημείο που δεν θα γυρνούσε το ματς. Χωρίς να σημαίνει ότι ήμασταν τόσο καλοί. Χρειάζεται και λίγη τύχη στο ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν είχαμε τύχη».

Σιαπανίδης

«Έγινε αρκετά καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες. Η Δόξα δεν είχε άλλη επιλογή σήμερα μετά την ήττα της στην πρεμιέρα, από το να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή μπάλας και τις φάσεις, αλλά όχι καθαρές. Είχαμε όμως πολλές προϋποθέσεις. Από το α’ ημίχρονο αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ.

Μπήκαμε στην επανάληψη με το ίδιο σκεπτικό, ανεβάσαμε ρυθμό και ταχύτητα, αλλά στη μοναδική μας αδράνεια στην άμυνα και κόντρα στη ροή φάγαμε ένα φθηνό γκολ από ολέθριο λάθος. Έτσι μπαίνουν όμως τα γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κυνήγησαν την ισοφάριση και την ανατροπή.

Είχαμε νίκη στην Καστοριά, θέλαμε σήμερα το 2 στα 2, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να καλύψουμε αυτούς τους 2 χαμένους βαθμούς με τον Θεσπρωτό».

Τσουλιάης

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια, δεν μπήκαμε καλά, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι στο β’ για κάτι καλύτερο. Προηγηθήκαμε, αλλά σε μια αδράνεια ισοφαριστήκαμε. Δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά μας αφήνει πικρία όπως εξελίχθηκε το ματς».

Μπίκος

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είδαμε 2 ομάδες να προσπαθεί η μία μεθοδικά και μία που προσπαθούσε σε αντεπιθέσεις να κλέψει το ματς.

Δείξαμε χαρακτήρα και ισοφαρίσαμε, είχαμε και δοκάρι. Κοιτάζουμε τη συνέχεια, είναι δύσκολη».