image description

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μίνι 2005 της ΕΣΚΑΒΔΕ, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας το IBC και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με τελικό σκορ 54-46.

Η ομάδα του ΠΑΣ δεν ήταν πολύ καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι κρατούσε την πρωτοπορία στο σκορ συνεχώς, πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση, κρατώντας από το σαββατιάτικο παιχνίδι μόνο την νίκη και τίποτα παραπάνω.

Η νίκη αυτή δίνει από τώρα (2 αγωνιστικές πριν το τέλος) την πρόκριση στους αθλητές του ΠΑΣ στην επόμενη φάση ανεξαρτήτου αποτελέσματος στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Η πρόκριση από μόνη της αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα για τους αθλητές του ΠΑΣ, αν αναλογιστούμε ότι στη σύνθεσή της η ομάδα έχει μόλις 4 αθλητές γεννημένους 2005 και όλοι οι υπόλοιποι είναι γεννημένοι το 2006 και το 2007.

Η σύνθεση του ΠΑΣ Γιάννινα : (Αναστασίου) Χρηστάκης, Αγγέλης Αλ, Σταμάτης, Τσίρμπας-Αναγνώστου, Μπάσιος, Τζιμογιάννης, Πόλιος, Αγγέλης Κ, Αποστόλου, Παπανικολάου, Βασιλείου, Παύλου ενώ στο συγκεκριμένο γκρουπ αθλητών ανήκουν και οι Καλαμπόκης, Γκόγκος, Παπατσάκωνας, Αγγέλης Η, Γκαρανάτσης