image description

Από την 1η κιόλας αγωνιστική ήταν οι απουσίες τραυματιών που δυσκόλευαν τη δουλειά του Γιάννη Πετράκη, ενώ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέχρι την τρέχουσα εβδομάδα, ήταν οι απουσίες των διεθνών που δημιουργούσαν τα κενά. Από σήμερα, όμως, επέστρεψαν και οι τελευταίοι από τις υποχρεώσεις τους με την Ελπίδων, Μανθάτης και Μαυροπάνος και η ομάδα δουλεύει πλέον με “τέρμα το γκάζι”.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει γίνει πλήρως κατανοητό ότι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά είναι σημαντικό για να μπει ένα τέλος στις εντός έδρας ισοπαλίες ή ήττες που υπάρχουν από τον Φεβρουάριο και μετά, που ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε για τελευταία φορά στο “Ζωσιμάδες” και ήταν το παιχνίδι με την Κασσιόπη. Οχτώ μήνες μετά ήρθε η ώρα να τελειώσει το αρνητικό σερί και να προσθέσει ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ένα πολύτιμο “τρίποντο”, που θα πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία της βαθμολογικής αντεπίθεσης.

Το πρόγραμμα θεωρητικά προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία στις πρώτες αγωνιστικές, είναι λογικό να χρειάζεται πολύ σοβαρή αντιμετώπιση κάθε αναμέτρηση όσο δυνατός ή αδύνατος κι αν φαίνεται ο κάθε αντίπαλος. Άλλωστε έχει επισημανθεί πολλές φορές, ότι το πρωτάθλημα φέτος δείχνει να είναι πιο ανταγωνιστικό συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Η εξέλιξή του, βέβαια, τους επόμενους μήνες θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τις προσδοκίες.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΠΑΕ από τη σελίδα της στο fb, μιας και προσωρινά βρίσκεται σε φάση ανακατασκευής το επίσημο site της.

“Άπαντες παρόντες στη σημερινή προπόνηση μετά και την επιστροφή Μανθάτη και Μαυροπάνου, με την ομάδα να πατάει γκάζι στην προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Το πρόγραμμα σήμερα είχε αμυντική τακτική σε υποομάδες και στη συνέχεια διπλό υπό την επίβλεψη του τεχνικού κ.Πετράκη για παρατηρήσεις και επεξήγηση τακτικής.

Επόμενη προπόνηση αύριο το πρωί στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ.

Επί ευκαιρίας της σημερινής ανάλυσης της προπόνησης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα οι ενημερώσεις για την ομάδα θα γίνονται μέσω facebook αποκλειστικά.

Ο λόγος είναι ότι έχει ξεκινήσει η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας της ομάδας και στο ενδιάμεσο στο www.pasgiannina.gr θα βρείτε μία προσωρινή εκδοχή με βασικές πληροφορίες της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και υποσχόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει”.