image description

Σχεδόν πλήρης ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί το Σάββατο (16:00) τον Πλατανιά, αφού ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Νικολιά απ’ αυτήν την εβδομάδα, ενώ πανέτοιμοι για τη βασική ενδεκάδα είναι ο Πέδρο Κόντε και ο Φoνσί Ναδάλες.

Μοναδική απουσία βασικού ποδοσφαιριστή είναι εκείνη του τιμωρημένου Μαυροπάνου, ενώ για διάφορους άλλους λόγους δεν συμμετέχουν στην αποστολή οι Περιστερίδης, Ροντρίγκεζ, Ζώγκος, Βενετικίδης, Ντόλοβατς και Ζαχαρός.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Νικολιάς, Μπετρά, Σολτάνι, Καρανίκας, Γιάκος, Κόντε, Μπουκουβάλας και Βιδάλ.

Για σήμερα ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, έκανε ανάλυση τακτικής στους παίχτες για το αυριανό παιχνίδι και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με μίνι διπλό.

Η αποστολή αναχώρησε για το ξενοδοχείο μετά την προπόνηση με αρχηγό τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο Δημήτρη.