image description

Ακόμα πιο μακριά θα συνεχίσει στο θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ η Δόξα Κρανούλας, η οποία νίκησε τον ΠΑΣ Μετσόβου με σκορ 0-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ. Ο κ. Σιαφάκας δεν θέλησε να ρισκάρει πολύ και χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες της βασικής ενδεκάδας, δείγμα του ότι η Δόξα ποντάρει φέτος να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αν και το Μέτσοβο παραλίγο σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις του να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όταν ο Σταχούλης βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι του Αρχοντάκη.

Η Κρανούλα προηγήθηκε στο 4ο λεπτό, όταν μετά από ωραία κίνηση του Γκέκα στην περιοχή, υπήρξε ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα Λισγάρα, που στη συνέχεια ανέτρεψε τον Νάσιο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-1.

Στο 65ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μαρμούτα, ο οποίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Το ματς κυλούσε ανούσια, με τον Δόξα να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα και το Μέτσοβο να αμύνεται σθεναρά για να έρθει η φάση του 87 με το δοκάρι του Σταχούλη, που παραλίγο να στείλει το ματς στην παράταση.

Η νίκη για την Δόξα «κλείδωσε» τελικά στο 90ο λεπτό, με σκόρερ και πάλι τον Νάσιο, που εκτέλεσε εύστοχα φάουλ έξω απ[ό την περιοχή του Λισγάρα, στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Μέτσοβο: Λισγάρας, Γκουντέβενος (78’ Ναδίρης), Τσιότσας Χ., Τσιότσας Κ., Πατσιάς, Κεραμίδης (50’ Σιούτος), Σταχούλης, Γουδέβενος, Παλιοπάνος, Τσουλιάης, Τάκα (50’ Ζούβιας)

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Ηλίας, Τσουλιάης, Μιχάλης, Νιτσιάκος (60’ Παρχαρίδης), Τσουμάνης (85’ Νούγιας), Μαρμούτας (74’ Πασχάλης), Γκέγκα, Νάσιος, Παππάς (60’ Ριστάνης)