image description

Ο Καρίμ Σολτάνι μιλάει σπάνια στα ΜΜΕ και μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο για το ματς όσο και για το πώς νιώθει πλέον ο ίδιος στα Γιάννενα μετά από 2 μήνες παραμονής εδώ. Ο Γαλλοαλγερινός δήλωσε ότι πλέον νιώθει πιο έτοιμος απ’ ό,τι στην αρχή και αισιόδοξος ότι δεν θα αργήσει να ξεμπλοκάρει στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι που τα τελευταία παιχνίδια βρίσκω τη φόρμα μου, γιατί το πιο σημαντικό είναι να είμαι 100% έτοιμος. Χρειαζόμουν χρόνο. Στην αρχή δεν ήμουν και τόσο υπομονετικός με αυτό, τώρα νιώθω πολύ καλά και το σώμα μου απελευθερωμένο πλέον.

Για το κλειστό παιχνίδι και τις καθοριστικές αλλαγές, που γύρισαν το ματς: «Στο α’ ημίχρονο ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους γιατί ήταν συμπαγής η άμυνά τους και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο β’ παίξαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το 70’, ανεβάσαμε το ρυθμό μας, είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και ειδικά εγώ έχασα πολλές. Το πιο σημαντικό όμως είναι οι 3 πόντοι».

Για το αν περιμένει το γκολ από τη στιγμή που είναι μέσα στις φάσεις: «Αυτό περιμένω κι εγώ. Νιώθω λίγο στενοχωρημένος, επειδή δεν σκόραρα στις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, αλλά είναι μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, αυτό είναι το δύσκολο.

Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πολύ σ’ αυτήν. Με πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, όλοι είναι σαν οικογένεια, χαίρομαι που πήρα την απόφαση και ήρθα στα Γιάννενα. Αν συνεχίσουμε να είμαστε έτσι συγκεντρωμένοι όπως σήμερα που ήμασταν 0-1, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά το γυρίσαμε, θα πάμε καλά. Αυτό λέγαμε όλοι, «πάμε λίγο ακόμα να το γυρίσουμε» και αν το κάνεις αυτό, λογικά θα δικαιωθείς».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε εμείς απ’ αυτόν κι αυτός από τον εαυτό του: «Τώρα που νιώθω 100% έτοιμος το σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα και να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ σημαντικός για την ομάδα, είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ και γενικά να αποδίδω καλά.

Παρ’ όλο που είμαι μόλις 2 μήνες εδώ, όλοι με δέχτηκαν με πολύ αγάπη, και πραγματικά νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ εύκολο να νιώθεις πολύ όμορφα στα Γιάννενα».