image description

Όλοι παρόντες και διαθέσιμοι ήταν σήμερα οι παίκτες για τον τεχνικό της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα κ.Πετράκη και το επιτελείο του. To πρόγραμμα για σήμερα είχε αγωνιστικά παιχνίδια με τεχνικές μετάβασης, μεταφορά μπάλας και για το τέλος οικογενειακό διπλό.

Όλοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι, που έχει έναν κομβικό χαρακτήρα. Έρχεται μετά από ένα σερί τριών νικών και μίας ισοπαλίας για τον ΠΑΣ, νίκες με Πλατανιά, Παναιγιάλειο και ΑΟΚ και ισοπαλία (σ.σ. σαν νίκη όμως) στη Λιβαδειά. Και από την άλλη μεριά ακολουθούν μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ξάνθη. Επομένως, η ευκαιρία για βαθμολογική εκτόξευση είναι μοναδική και ένα “τρίποντο” με μια από τις αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος θα επιβεβαιώσει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα τοποθετεί ψηλά για φέτος τον πήχη των προσδοκιών.

Από εβδομάδα, πάντως, το ΠΕΑΚΙ θα… αδειάσει. Οι Τζημόπουλος, Λίλα, Μαυροπάνος και Μανθάτης θα έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, με το σπουδαιότερο έργο απ’ όλους να το έχει ο Θέμης Τζημόπουλος, που σε 2 παιχνίδια πλέι-οφ στη Νέα Ζηλανδία και το Περού θα παίξει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας μαζί με τους συμπαίκτες του.

Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο στις 10.30 στο ΠΕΑΚΙ..