image description

Ύποπτα προς χειραγωγήση παιχνίδια εξέτασε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι ένα απ’ αυτά που κρίθηκε “καθαρό” ήταν το Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-4, το οποίο είχε διαξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου του 2016. Τότε είχε κληθεί ως ύποπτος ο Πανθρακικός.

Συνολικά εξετάστηκαν 11 παιχνίδια και μεταξύ άλλων είχαμε τις εξής αποφάσεις:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

9. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του  Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.