image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει αύριο (Σάββατο) το πρωί την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και το μεσημέρι πετάει για Αθήνα. Ο κ. Γιάννης Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν τιμωρημένοι ή τραυματίες και προσανατολίζεται σε ένα πιο επιθετικό σχήμα, απ’ ό,τι εκείνο που ξεκίνησε με τον ΑΟΚ, ώστε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Όσον αφρά την ομάδα του Ζόραν Βούλιτς o τιμωρημένος Κοντοές μένει εκτός αποστολής και τη θέση του θα πάρει ο Γιώργος Ντάσιος, ενώ εκτός ενδέχεται να μείνει και ο Μπάμπιαρζ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Ο προπονητής του Απόλλωνα είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικό τον Ανιέτε, αντί του Μενδρινού, καθώς βοήθησε αρκετά στο να κατακτηθεί η ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Τέλος, η ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει η θύρα 6 για μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα. Ιδιαίτερα “αλμυρό”, πάντως, το εισιτήριο, το οποίο θα κοστίζει 12 ευρώ. Εκδοτήριο εισιτηρίων για τη Θύρα 6 που θα είναι οι Γιαννιώτες, θα λειτουργεί έξω από την Θύρα 3.