image description

Σ’ ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, οι ομάδες Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0 και μοιράστηκαν από 1 βαθμό στο πρωτάθλημα της Super League.

Με προσοχή στις άμυνές τους οι δύο ομάδες έψαξαν με υπομονή να τους δοθεί η ευκαιρία για το γκολ και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αλλά είχαν τις σωστές αντιδράσεις τερματοφύλακες και αμυντικοί.

Στα τελευταία δέκα λεπτά που η Ξάνθη ανέβηκε λίγο περισσότερο στο γήπεδο, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε εξαιρετικές προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις σε τρεις περιπτώσεις, αλλά υπήρξε αργή αντίδραση από τους επιθετικούς της ομάδας του Τάσου Ανθυμιάδη κι έτσι δεν άλλαξε τίποτα στο ματς.

 

Το φιλμ του αγώνα

8’ Μπαλιά του Τσιούτσιου από τα δεξιά, η μπάλα περνάει απ’ όλους και φτάνει στον επερχόμενο Περβανά που σουτάρει λίγο πάνω από την εστία.

13’ Μπαλιά του Χασάνογλου στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, ο Μπίλιας βγαίνει φάτσα με τον Ψεύτη, ο οποίος πέφτει στα πόδια του επιθετικού της Ξάνθης και απομακρύνει.

25’ Ο Κυρτσόγλου πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι της Ξάνθης.

46’ Ο Γκαρνέτας βγήκε τετ-α-τετ με τον Ψεύτη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ κατάφερε να αποσοβήσει με το χέρι το πλασέ.

51’ Ο Παπαστράτος βγάζει κάθετη μπαλιά στον Ζώνιο, ο οποίος από θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, πλάσαρε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Ψεύτης, Σακκάς, Περβανάς (80+22’ λ.τρ. Ζώνιος Ε.) , Ντούκας, Τσιούτσιος, Παππάς, Ζιάβρος, Μπούμπας (75’ Ζιώγας), Κυρτσόγλου (66’ Σταύρου), Ζώνιος (60’ Δημητρέλος), Παπαστράτος (73’ Κύρκος)

Ξάνθη: Κοτσάκης, Βαφειάδης (80’ Βρίγκος), Καλαϊτζής (48’ Ζιπίδης), Αστρεινίδης (60’ Ευθμιάδης), Χασάνογλου, Ισαακίδης, Μπίλιας (72’ Παπαδούδης), Γκαρνέτας, Ασήμογλου, Κοντογιαννίδης (63’ Αλή), Ιγνατιάδης

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες ΕΔΩ