image description

Οικογενειακό δείπνο παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση της Δόξας Κρανούλας στους ποδοσφαιριστές της, το τεχνικό τιμ, αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ τα ομάδας.

Σε χαλαρό κλίμα παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση συζήτησαν για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που δείχνει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική. Πάντως οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί, αφού πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και το καλό ποδόσφαιρο, που θα φέρει πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό της ομάδας. Ήδη η προσέλευση έχει πάει πολύ καλά και στα νέα των 3 συνεχόμενων νικών, δεν αποκλείεται να έρθει κι ακόμα περισσότερος κόσμος στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Νέο Αμφίλοχο. Θα είναι ένα ακόμα ντέρμπι, μεταξύ δύο ομάδων που είναι αρκετά κοντά στη βαθμολογία.

Καλωσορίζοντας τους παριστάμενους και τους παίκτες, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Δεβελέγκας, σε σύντομη ομιλία του είπε μεταξύ άλλων: «Να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη σας προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα εκπλήξουμε πολλούς με την παρουσία μας στη Γ’ Εθνική. Αυτές τις στιγμές πρέπει να τις ευχαριστιόμαστε. Θέλω να σας βλέπω χαρούμενους και να νιώθετε ότι είναι η δική σας ομάδα, η ομάδα της πόλης σας. Να αποδείξουμε σε όλους ότι το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο είναι πολύ ισχυρό. Οι στόχοι μας είναι χαμηλοί, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την κατηγορία και μετά θα δούμε αν προκύψει το παραπάνω».