image description

Στον τελικό του κυπέλλου επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας-Ιονίων Νήσων πέρασαν οι βετεράνοι Ανεξάρτητοι της ΦΕΑ Ιωαννίνων, όπου κατέκτησαν τελικά τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην Κοζάνη.

Σε δύο ομίλους είχαν χωριστεί οι επτά ομάδες  που συμμετείχαν στη διοργάνωση της Κοζάνης.   Οι βετεράνοι-ανεξάρτητοι Φ.Ε.Α.Ιωαννίνων  κέρδισαν την πρωτιά  στον όμιλο τους με δυσκολία, αφού νίκησαν τη Λευκάδα 4-3 και την Κόνιτσα 4-2 και έφτασαν στο τελικό, όπου ηττήθηκαν από την Φλώρινα με 4-0.  Έγιναν σπουδαίοι αγώνες ανάμεσα στους ενήλικες λάτρεις του πινγκ-πονγκ,  που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και πάντα σε ένα όμορφο κλίμα.

Είναι υπέροχες αυτές οι αθλητικές συναντήσεις που πραγματοποιούνται από τους ερασιτέχνες φίλους του πινγκ-πονγκ, έχουν γενικευθεί πανελλήνια (πραγματοποιούνται ανάλογοι αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συνολικά σε επτά περιφέρειες, με συμμετοχή πάνω από 120 ομάδες ερασιτεχνών ενηλίκων) και έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στη δημοφιλία του πινγκ-πονγκ , αφού δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον αγαπά το άθλημα, να ασχοληθεί και αγωνιστικά ανεξάρτητα από ηλικία και επίπεδο γνώσης του αθλήματος.

Με την ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίσθηκαν οι Κων/νος Χρήστου, Θεολόγος Καπετανίδης, Παντελής Χαρακλιάς, Άγγελος Κοσμάς και Βασίλειος Σιχλιμοίρης.