image description

Χρυσή πρόκριση για τις νεάνιδες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς αρχικά έκαναν την ανατροπή κερδίζοντας την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας με 3-0 σετ και στη διαδικασία του χρυσού σετ, που από φέτος εφαρμόστηκε από την ΕΣΠΕΔΕ, επικράτησαν με 15-10 παίρνοντας το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και την πρόκριση για τον τελικό Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΕ με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ, ο οποίος επικράτησε εύκολα με δύο νίκες της ΕΛΠΙΔΑΣ Ιωαννίνων.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους στο οποίο βοήθησε και η επιστροφή αθλητριών που έλλειπαν στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πρέβεζας έδειξε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι της και σε συνδυασμό με το άγχος που κυρίευσε σταδιακά τις νεαρές αθλήτριες, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Το 3-0 για την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ήρθε σχετικά εύκολα με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία του χρυσού σετ(ένα επιπλέον σετ των 15 πόντων) όπου η ομάδα των Ιωαννίνων είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να το πάρει και αυτό με 15-10.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ (3-0): 25-19, 25-20, 25-21 ΧΡΥΣΟ ΣΕΤ(1-0):15-10

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Παπάζογλου): Χαρατζόγλου, Σαββάογλου, Αδάμου, Τάσση, Ζαμπίτογλου Αν., Κωσταδήμα, Ζυγογιάννη, Τσελλίδη, Μάντη(λ), Ρούσκα(λ), Σκανδάλη, Αναστασίου, Ζαμπίτογλου Σ., Λαμπρίδη.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ(Ναζόπουλος): Πιέτα, Σακκά(λ), Αρμπύλου, Ρούσσου, Τόλιου, Ντούσκου, Τσάλα, Κατσανάκη, Στεφανή, Σακκά Σ., Κοτζαμοράτογλου

Διαιτητές: Γκοργκόλης(Α) – Χρήστου(Β) – Χαρίτος(Σ)