image description

Μπορεί το 5/5 να μην έγινε, ωστόσο η Εθνική Ελπίδων είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στην Κροατία εκτός έδρας και έφυγε με 1-1. Ο σκόρερ της ελληνικής ομάδας, Γιώργος Μανθάτης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την πεποίθηση πως υπάρχει πολύ μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες της Κ21 έχουν ουσιαστικό ρόλο στις ομάδες τους.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για: 

-την πορεία της Κ21: «Θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως όλοι οι παίκτες αγωνιζόμαστε στις ομάδες μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 1-2 μήνες για να συναντηθούμε στην Εθνική. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε πολλά χρόνια όλοι μαζί. Για παράδειγμα πριν τρία χρόνια ήμασταν στους Νέους του Ολυμπιακού 6-7 παιδιά από την αποστολή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε ομοιογένεια, αυτοματισμούς και καλό κλίμα μεταξύ μας».

-το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ανδρών: «Υπάρχει πολύ μέλλον. Δεν είμαι αρμόδιος να συγκρίνω την ομάδα μας με την Ανδρών. Έχω υπάρξει μέλλον της Ανδρών και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου. Φυσικά και είναι στόχος. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι καθημερινά».

-την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ είναι ένας υγιές σωματείο και ο κ. Πετράκης είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω συναντήσει στα Γιάννενα».

-το αν έχει βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Ένα από τα στοιχεία που βελτιώνουμε τώρα είναι η τελική προσπάθεια. Μου είχε πει και ο κ. Πετράκης όταν είμαι στην περιοχή θα πρέπει να είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι βελτίωση εκεί και πιστεύω πως με τη δουλειά θα γίνω καλύτερος».

Πηγή: sport-fm