image description

Άτυχος στάθηκε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, που από χθες είχε ενοχλήσεις και σήμερα που έγινε η διάγνωση διαπιστώθηκε ότι υπέστη τράβηγμα στο υποκνιμίδιο. Αυτός ήταν και ο λόγος που σήμερα δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Φ. Σκόρδο να αναλαμβάνει την αποθεραπεία του για να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην ενεργό δράση. Σίγουρα, όμως, θα χάσει τον προσεχή αγώνα με τον Παναιτωλικό, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Πετράκης θα πρέπει να ψαχτεί για τον παρτενέρ του Κόντε στην επίθεση, που ίσως να είναι ο Σολτάνι, εκτός κι αν δοκιμάσει κάτι διαφορετικό ο τεχνικός του ΠΑΣ σε σχηματισμό, όπως 3-4-3 ή 4-3-3.

Ο Μπρούνο μάλλον στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, αφού σε περίπτωση που η ομάδα δούλευε στα «κόκκινα» τις προηγούμενες μέρες, θα ήταν επικίνδυνο να βγάλει ακόμα και θλάση. Τη γλίτωσε, όμως, με μικρότερη ζημιά.

Στο μεταξύ, ο Ελληνο-Βραζιλιάνος ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός, αφού σύντομα θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, με το γάμο να γίνεται στα Ιωάννινα!

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να διεξαχθεί  στο γήπεδο της Ανατολής με τον τεχνητό τάπητα, λόγω των βροχών που έχουν πέσει τις τελευταίες μέρες.

Παρόντες ήταν όλοι, εκτός του «Νεοζηλανδού» Τζημόπουλου και του τραυματία Χαλκιαδάκη.

Οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα υποομαδικής επιθετικής τακτικής και μίνι διπλό για το τελείωμα .
Επόμενη προπόνηση αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.