image description

Νικηφόρα συνέχισε  η Φ.Ε. Ιωαννίνων στο Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΕ και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού Αγρινίου .

Στο πρώτο σετ η Φ.Ε.Ι. με κύριο όπλο το σερβίς και τα λίγα λάθη των αθλητριών της, μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ αρχικώς 11-6  κατόπιν  18-14,  αύξησε τη διαφορά σε 22-14 και το σετ τελείωσε νικηφόρα για αυτήν με 25-16 .

Στο δεύτερο σετ η υπερπροσπάθεια, οι πολλές και καλές άμυνες των νεαρών κοριτσιών του Ιωνικού σε συνδυασμό με πολλά και αχρείαστα λάθη των αθλητριών της Φ.Ε.Ι. ισορρόπησαν το ματς, οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ με την ομάδα του Αγρινίου προηγούμενη 16-13 , 22-20 και 23-20 , η ΦΕΙ ισοφάρισε 23-23 αλλά πιο ψύχραιμη η ομάδα του Αγρινίου πήρε δικαίως το σετ με 25-23.

Στα άλλα δύο σετ ίδιο σκηνικό μεταξύ τους, με την ΦΕΙ  να προηγείται στην αρχή με μικρό προβάδισμα, να το διευρύνει αργότερα και εύκολα να τα κατακτά με 25-18 και 25-15 αντιστοίχως, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο, που δίνει την αισιοδοξία ότι μπορεί να επιτύχει τον αρχικό στόχο, να αποφύγει τα play outs, δηλαδή να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος .

Επόμενος αγώνας της γιαννιώτικης ομάδος το Σάββατο 25/11 με αντίπαλο τον φιλόδοξο (και δικαίως) Φιλαθλητικό Πρέβεζας, στην Πρέβεζα.

Φ.Ε.Ιωαννίνων (Καλογήρου Δημήτρης) : Λαγού, Λατίφη, Πάνο, Σεβαστιάδου, Τζαβάρα, Αργυροπούλου, Επεσλίδου(λίμπερο), Πατσουράκη, Μπάκα .

Ιωνικός Αγρινίου(Λεμονίδης Δημήτρης): Βέτσα, Σιακαβέλλα, Σταμουλακάτου, Τζώρτζη, Μουντζούρη,  Καλαμπαλίκη, Σαμψώνα(λίμπερο), Παπανίκου, Αβτζή, Τσούμα  .