Το 6ο της φιλικό και με τον πιο δύσκολο μέχρι στιγμής αντίπαλο, τον Πύργο Χαλάστρας (2ος βαθμολογικά στο τοπικό πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης), έδωσε την Κυριακή το απόγευμα το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία επιβλήθηκε στο κλειστό της Χαλάστρας με σκορ 30 – 57!
Τα κορίτσια του ΠΑΣ μπήκανε πολύ διψασμένα και με φοβερή όρεξη για αγωνιστική δράση, κάτι που εξάλλου μαρτυρούν τα 16 κλεψίματα και τα 16 επιθετικά rebounds. Με πολύ πιεστική άμυνα και αρκετά γρήγορο ρυθμό, «πνίξανε» τον αντίπαλό τους και δεν του έδωσαν ποτέ την παραμικρή έστω ελπίδα πως μπορεί να διεκδικήσει το ματς.
Επίσης  γίνανε και αρκετά λάθη, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση σε τακτικό επίπεδο, φυσικό επακόλουθο της έλλειψης αγωνιστικής δράσης σε εβδομαδιαία φάση.
Η αρχηγός της ομάδος Ντίνα Σαρηγιαννίδου δήλωσε: «Σήμερα όλες οι συμπαίχτριες μου και εγώ δείξαμε πόσο πολύ μας λείπουν τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο παρκέ πολλά από αυτά που ζητάει ο προπονητής μας σε άμυνα και επίθεση. Κάποια τα καταφέραμε, κάποια όχι. Είχαμε όμως φοβερή όρεξη και διάθεση και νομίζω στην παρούσα φάση αυτό είναι που μετράει πιο πολύ. Οι προπονητές μας κάνουν καταπληκτική δουλειά και θα μας βοηθήσουν σίγουρα να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες έχουμε και ατομικά και κυρίως ομαδικά».