image description

Σε τρεις ημέρες ξεκινάει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος και στον ΠΑΣ θα πρέπει να περάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα από τα μεταγραφικά «θέλω» στα μεταγραφικά «μπορώ». Οι δυσκολίες των αγώνων που έρχονται, σε συνδυασμό με την απουσία του Τσάβες, αλλά και με τον περιορισμό των μεταγραφών, αναγκαστικά οδηγούν σε 2-3 επιλογές παικτών που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας, αλλά και θα διεκδικήσουν γρήγορα θέση στην ενδεκάδα.

Τα δύο βασικά σενάρια των ημερών παραμένουν σε ισχύ. Η επιστροφή Κοροβέση είναι μία περίπτωση που απασχολεί, καθώς ακόμα θεωρείται κάτω των 24 ετών και στον ΠΑΟΚ δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, ενώ η δεύτερη περίπτωση είναι του Χουχούμη, που θα δοθεί δανεικός, με τον Πανιώνιο να έχει προτεραιότητα, αν τον ζητήσει, λόγω της μεταγραφής Μπουμάλ.

Γενικώς ο ΠΑΣ ψάχνεται αυτή τη στιγμή να αποκτήσει χαφ που να μπορεί να παίξει και στις 3 μεσοεπιθετικές θέσεις ή εναλλακτικά στα δύο άκρα, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον και για στόπερ, για να μεγαλώσουν οι εναλλακτικές λύσεις, μιας και παρατηρήθηκε μεγάλη φθορά από κάρτες στα μετόπισθεν.

Εκτός από παίκτες της Super League, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις παικτών από ομάδες Β’ Εθνικής. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι προσφυγές πληθαίνουν και δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να προκύψει κάτι καλό.