image description

Ο Νίκος Καρανίκας θα «πληρώσει» πολύ ακριβά την παρατραβηγμένη κόκκινη κάρτα που του έδειξε ο Αρετόπουλος στο παιχνίδι με τον Άρη, καθώς η πειθαρχική της ΕΠΟ τον τιμώρησε με 3 αγωνιστικές και 200 ευρώ πρόστιμο. Θυμίζουμε ότι ήταν απευθείας κόκκινη για απώθηση αντιπάλου και διαμαρτυρία και ως εκ τούτου αυτή είναι η τιμωρία που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο νεαρός δεξιός μπακ έλειψε ήδη από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και θα απουσιάσει και στα δύο επόμενα παιχνίδια με Λαμία και Ολυμπιακό. Έτσι, για το ματς με τον Ολυμπιακό οι απόντες του ΠΑΣ Γιάννινα φτάνουν τους 4, αφού έχουν δηλωθεί επίσης οι Γαρουφαλιάς, Σολτάνι και Τζημόπουλος!

Τις κίτρινες, όμως, που μοίραζε με το… κιλό ο Αρετόπουλος στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θα τις πληρώσει ακριβά και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. α,γ i, του Πειθαρχικού Κώδικα, που προβλέπει πρόστιμο για ομάδες που τιμωρούνται με κίτρινες ή κόκκινες από 5 παίκτες και άνω, επιβάλλεται χρηματική ποινή 2000€. Ο ΠΑΣ είχε εκείνη την ημέρα 7 παίκτες που παρατηρήθηκαν με κάρτες (6 κίτρινες και 1 κόκκινη).