image description

Στα πανελλήνια πρωταθλήματα άρσης βαρών όλων των ηλικιών που διεξήχθησαν 8-10/12/2017 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, θριάμβευσε για μια ακόμη χρονιά ο ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Κατέλαβε την 1η θέση στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, στο νέων γυναικών, τη 2η στο εφήβων, την 3η στο νεανίδων και την 3η στο παίδων.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχε με πολλές ελλείψεις, αφού απουσίαζαν για διάφορους λόγους ο πρωταθλητής ανδρών και νέων ανδρών Νίκος Μουρατλάρης, ο πρωταθλητής ανδρών Κων/νος Αυδόκης και ο Δημ. Γεωργούλης και  πολλές αθλήτριες και αθλητές.

Ατομικά: κατηγ. 53 κ. νεανίδων Γιώτη Κων/να  3 ασημένια μετ.,  νέων γυναικών 2 χάλκινα και γυναικών 4η θέση, 53 κ. νέων γυναικών Μπογά ΄Αννα 1 χάλκινο μετ., κατηγορία 63 κιλών γυναικών Μπαλάσκα Σταυρούλα 3 χάλκινα μετάλλια, στην κατηγ. 69 κ. νεανίδων η Μπούμπα Βασιλική κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια και στην ίδια κατηγορία την 4η θέση στις γυναίκες και νέες γυναίκες. κατηγ. 58μ κ. γυναικών η Αγγέλη Σοφία την 4η θέση και στην κατηγ. 63 κ. νεανίδων η Τσιρώνη Βασιλική την 5η θέση και στις νέες γυναίκες την 6η θέση.  Στους άνδρες στην κατηγ. 105 κ. ο ολυμπιονίκης Μαρκούλας Γιώργος 3 ασημένια μετ., στα 56 κ. παίδων ο Ζήκος Νικόλαος 3 χρυσά μετ. και στους έφηβους  1 χρυσό και 2 ασημένια μετ., στην κατηγ. 105 κ. εφήβων ο Καρακώστας Ραφαήλ 2 χάλκινα μετ. και 4η θέση στο νέων ανδρών, στην κατηγ. 94 κ. νέων ανδρών ο Ζήκος Κων/νος χάλκινο μετ., στην κατηγ. 85 κ. παίδων ο Μουρατλάρι Κων/νος 4η θέση και στους έφηβους 6η θέση, στην κατηγ. +94 κ. παίδων ο Κρέτσης Φώτιος 5η θέση και στους έφηβους 6η, στην κατηγ. 85 κ. ανδρών ο Μηλιώνης Δημοσθένης 5η θέση και στην κατηγ. + 105 κ. ανδρών ο Γιώτης Δημήτριος την 7η θέση.

Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων ο σύλλογος είναι και πάλι στην 1η θέση της κατάταξης σε πανελλήνιο επίπεδο.